Worteltaartje
Worteltaartje voor 2-3 personen
- 50 gr glutenvrije havermout
- 75 gr wortelrasp
- 10 walnoten
- bakje hüttenkäse 200 gr
- 1 ei
- 1 eetlepel kaneel
- 1 halve theelepel wijnsteen- of bakpoeder
- 3 dadels
- Zest van een biologische sinaasappel
- Eventueel beetje honing of agavesiroop
- Amandelschaafsel
- Kokosyoghurt of geitenvla
Snijd de dadels klein en doe met de rest van de ingrediënten (behalve amandel en yoghurt) in een glazen schaaltje, meng goed door elkaar en plaats voor 25-30 min in de oven op 180 graden.
Laat een beetje afkoelen, snijd een stukje af en finish met een schep kokosyoghurt en wat amandelschaafsel.
Eventueel de avond ervoor preppen of op een lazy morning klaarmaken.
Vol met eiwitten en vezels voor een fijne start van de dag❣️