Courgette wrap met tonijnsalade
Courgette wrap met tonijnsalade
(Glutenvrij)
- 1 courgette
- Peper & zout
- Olijfolie
- Geraspte kaas
Snij dunne plakjes van de courgette, eventueel met de mandoline. Leg deze dakpansgewijs elkaar overlappend op een bakplaat. Bestrooi met peper, zout, beetje olijfolie en geraspte kaas
Plaats ongeveer 25 min op 180 graden in de oven.
Voor de tonijnsalade mix je:
- 2 Blikjes tonijn op water (afgegoten)
- Blikje ansjovis in olijfolie (afgegoten)
- Lepeltje mayonaise
- Lepeltje Kokosyoghurt
- Peper en zout
- Groene en zwarte olijfjes
Wanneer de courgette wraps klaar zijn, leg je ze op de kop en beleg je ze met de tonijnsalade, en wat rauwkost. Ik heb hier rode paprika en wat bladeren van de paardenbloem uit de tuin gepakt.
Eet smakelijk!